ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
pvc padlo burkolat 40 csik fa mintasKM Parker intarzia parketta

Hogyan tisztítsuk a PVC padlót?

t pvc padlo burkolat csik fa mintas

A PVC padló tisztítása roppant egyszerű, mosószeres meleg vízzel történik. A padlófelületet nem szabad túl sok nedvességgel takarítani, erősen kicsavart, nyirkos ruhával kell felmosni. A szennyeződési szinttől és a terheléstől függően a PVC padlót heti 1-2 alkalommal kell tisztítani.

Fontos, hogy a szennyeződést azonnal távolítsuk el, mivel egyes foltok bevésődhetnek a padlóba, és egy idő után azokat csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltüntetni. Ügyeljünk arra, hogy PVC padlón soha ne használjunk semmilyen erős, maró hatású vegyi anyagot. Amennyiben ilyen kerül a padlóburkolatra, a lehető leggyorsabban távolítsuk el.

t pvc padlo burkolat modul

A világos színű PVC padlónak megvan az a hátránya, hogy a rendszeres tisztítás mellett is elszíneződhet, elsötétedhet. Ez nem feltétlen az idő múlásának a nyoma, lehetséges, hogy az aprólékos és gyakori takarítás ellenére is a szennyeződés tapadt meg a padló felületén. Ebben az esetben nagyon kíméletes, folyékony súrolókrémmel dörzsöljük át a burkolat felületét, majd mielőtt még rászáradna a krém, mossuk le meleg vízzel.

A PVC a gyártó által egy lakkszerű, PUR poliuretán réteggel van felület kezelve. Ez a bevonat védi a padlóburkolatot, és megkönnyíti a szennyeződés tisztítását. Használat során elfénytelenedik a felület, ezért érdemes kétévente felfrissíteni, viaszos PVC polírozó szerrel átkenni a padlóburkolat felületét, melytől újra fényessé és portaszítóvá, újszerűvé válik a padló.
 
Érdekli a klikkes PVC, vinyl padló? »

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió
szakerto valaszol bg v4
Szakértő válaszol pattern

Szakértőnk válaszol, kérdezzen tőlünk!

KM Parker bemutatoteremparketta ideszet banner hatter

Látogasson el bemutatótermeinkbe!

Bemutatótermek

Tudástár cikkek


crossmenuarrow-rightcross-circle