ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
melegburkolas parkettazasKM Par-Ker lépcső fa burkolat és korlát

Melegburkolás

Mindenféle melegburkolat kivitelezésével foglalkozunk, mint pl. parketta, svédpadló, laminált, szőnyeg, vinyl, sportpadló. Beltéren és kültéren, magánszemélyeknek és kivitelező cégeknek egyaránt.

Melegburkolás, parkettázás

melegburkolas parkettazas

A melegburkolás az egyik legfontosabb a befejező szakmák között. Legyen szó vakpadlós száraz technológiáról, vagy új betonról, a szintek összehozása, és az értékes melegburkolat lerakása kifejezetten olyan feladat, amit érdemes szakemberre bízni.

A melegburkolás első fázisa a helyszíni adottságok felmérése, van-e szükség az alépítmény javítására, szigetelésre, milyen rétegrendet kell és lehet kihozni.
A jó melegburkoló segít a megfelelő parketták és egyéb burkolatok, valamint a lerakáshoz szükséges segédanyagok kiválasztásában.

Képek melegburkolásról, parkettázásról

Miután kiválasztották a rendszert és technológiát, a melegburkoló elvégzi az aljzat előkészítő, és a burkolási munkákat. Vannak olyan melegburkolatok, amit csak megfelelő célszerszámokkal és szaktudással lehet lerakni, ha tökéletes eredményt szeretnénk. Ilyenek a helyszíni csiszolást és felületkezelést igénylő parketták, de a műgyanta, illetve a hegesztést igénylő PVC, és linóleum is ide tartozik.
A melegburkolás része a különböző magasságú lábazatok, és a burkolatváltók beépítése.
A melegburkolás végeztével az új padlót sokszor érdemes és szükséges is megvédeni az építkezésen dolgozó többi szakmától. A burkolatvédelem kivitelezésében is segíthet a melegburkoló.
Egyre több olyan melegburkolat létezik, ami felújítható, vagy például pácolással új külsővel felruházható. Ipari létesítmenyeknél a komolyabb szennyeződések eltávolítása, és a védőréteg felújítása, ápolása is melegburkolói feladat.
Az olajos, waxos parketták több odafigyelést és ápolást igényelnek, mint lakkos társaik. Megfelelő otthoni ápolószerekkel a teljes felújítás határideje kitolható, de ha csiszolni, vagy pácolni kell a fát, azt szerencsésebb szakemberre bízni.
A legtöbb ápolási feladatot a kültéri fa burkolatok jelentik. Ha évente legalább 1-2 alkalommal nem tisztítjuk le, és olajozzuk át őket, akkor a felső lignin réteg sötétszürke megjelenésén túl akár komolyabb szerkezeti problémákra is számíthatunk.
Cégünk több, mint 34 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a melegburkolás terén. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy a legújabb technológiák ismeretében a lehető legtökéletesebb megoldást nyújtsuk a Megrendelőnek. Minden szükséges célszerszámmal rendelkezünk, gépparkunkat folyamatosan bővítjük. Burkolatok és segédanyagok terén mindig keressük a legjobb, legmodernebb és legkörnyezetbarátabb megoldásokat, hogy minden problémára tudjunk megoldási javaslattal élni.
Szakértő kollégáink segítségével bemutatótermeinkben és nagy raktárainkban különféle burkolatok, és segédanyagok széles választékából lehet választani. Igyekszünk minden típusból lefedni a teljes spektrumot a legolcsóbb tömegtermékektől az exkluzív, egyedi megoldásokig.
Évente 5-800 munkát csinálunk meg, amiben egy feladat a panellakás nappalija, és egy 10.000 m-es irodaház is. Dolgozunk magánszemélyek és cégek részére is, az aljzatkiegyenlítéstől a piperetakarításig mindent meg tudunk oldani, ami a melegburkolatokhoz kapcsolódik. Ha már megvan a burkolat, és “csak” a melegburkolási munkára van szüksége, mi akkor is szívesen vállaljuk a feladatot.
Amennyiben segítséget szeretne kérni melegburkolással, melegburkolatokkal kapcsolatban, látogasson el bemutatótermeinkbe, vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!
Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle