ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
asztalos munkak butor parketta keszites 69KM Parker intarzia parketta

American Wood Oil

t awo feluletkezeles 03

Cégünk évek óta használja az American Wood Oil termékeit a fa olajos, waxos felületkezelésére beltérben és kültéren egyaránt. Az American Wood Oil (AWO) termékcsalád különlegesnek számít a parketta felületkezelő anyagok piacán. Mivel ez a piaci forgalomban lévő olajok 95%-ától eltérően nem lenolaj, hanem tung-olaj bázisú anyag, ami a kisebb molekulaméretek miatt jobban eltömíti a fák pórusait, a fa mélyebb rétegeit itatja át – eredetileg fából készült hajók fa elemeinek kezelésére használták ezt az olajat. Az American Wood Oil termékek (olaj, wax, pigmentek, tisztító-, ápoló,- karbantartószerek) erősen zöld technológiával készülnek, létezik 100%-ig természetes anyagokból álló minőségi olaj is.

t awo feluletkezeles 02

A színekkel és a kiváló minőségű waxos lezárásokkal nagyon különleges fa felületeket lehet akár egyedileg is létrehozni, amivel a klasszikus otthonokban, közintézményekben vagy a legmodernebb lakásokban is megszépítheti a padlót. A modern AWO termékek megfelelnek korunk minden kihívásának: speciális pigmentjeiből szinte bármilyen színárnyalatot ki lehet keverni, az anyag jó minősége és könnyű kezelése miatt szakembereknek és ügyes végfelhasználóknak egyaránt érdekes lehet. A speciális waxos felületkezeléssel a legmodernebb felületi hatásokat is el lehet érni.

Az olaj kiadós, könnyű vele dolgozni, a mostani bemutatón pedig Ön is első kézből szerezhet tapasztalatokat a felhasználással kapcsolatban. Látogasson el interaktív bemutatónkra, ahol gyakorlati eljárásokra, gyakorlati kérdések megválaszolására helyezzük a hangsúlyt magyar és külföldi szakembereinkkel!

t awo feluletkezeles 01

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió
szakerto valaszol bg v4
Szakértő válaszol pattern

Szakértőnk válaszol, kérdezzen tőlünk!

KM Parker bemutatoteremparketta ideszet banner hatter

Látogasson el bemutatótermeinkbe!

Bemutatótermek

Tudástár cikkek


crossmenuarrow-rightcross-circle