ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
hajopadlo burkolatKM Par-Ker hajópadló

Hajópadló

A hajópadló meg tud felelni a legújabb technikai elvárásoknak, miközben megőrzi a fa természetes szépségét, ami a lakásnak egyediséget és nemességet kölcsönöz.

Hajópadló

hajopadlo 24 dongolt eheritett tolgy

A hajópadló a modern korban is hagyományőrző szemléletet képvisel, miközben speciális szerkezetének köszönhetően képes megvalósítani a legújabb technikai megoldásokat is. 

Az igazi fa természetessége és impozáns mérete exkluzív és különleges hatást kelt. A fa magában hordozza a természet üzenetét és a természetes színárnyalatának és jellegzetes erezetmintázatának kombinációja látványosabban jelenik meg a hajópadló méreteinek köszönhetően. Struktúráját tekintve a hajópadló hasonló a svédpadlóhoz, de grandiózus méretei utánozhatatlan hatást keltenek. Akár 11 méter hosszú elemeket is tudunk gyártani.

Képek hajópadló burkolatokról

Hajópadló előnyei

A hajópadlók gyártásához manapság már ritkán használunk fenyőfát, mivel a fenyő puha és képes nagyobb méretváltozásokat produkálni a levegő páratartalmának és hőmérsékletének változása miatt. Az általunk gyártott és forgalmazott hajópadlókat inkább keményfákból, például tölgyből készítjük, vagy valamilyen egyéb európai és egzóta keményfából.

A hajópadló a legnagyobb méretben legyártható fa padlóburkolat típus.

A nagy méretek és a mozgékonyság miatt fózolással készül.

A hajópadló változó szélességgel és hosszal, fix vastagságban készül, de gyárthatjuk azonos méretekben is.

Kopórétegét lehet strukturálni, készülhet gyalult, kefélt, fűrésznyomos, antikolt vagy csiszolt felülettel is.

Többnyire európai keményfából készül, de elérhető számos egzotikus fatípusból is.

A hajópadló felületkezeléséhez leginkább az olaj- és viaszalapú termékek ajánlottak, amelyek kitűnően alkalmazkodnak az esetleges mozgásokhoz és növelik a padlóburkolat ellenálló képességét és felszíni keménységét.

Lakkozható is, de ebben az esetben az elemek felületét egyenként kell kezelni.

Speciális kialakítással vizes padlófűtéssel ellátott terekben is használható, jó hang- és hőszigetelő, valamint antisztatikus és könnyen tisztítható.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Hajópadló típusai

A hajópadló burkolat lehet tömör vagy rétegelt.

hajopadlo szerkezete 1

Tömör hajópadló

A tömör hajópadló anyagvastagsága miatt többször felújítható, így hosszú ideig, akár generációkon keresztül használható. Akár faltól falig méretben is rendelhető, impozáns terjedelmének köszönhetően lenyűgöző látványt nyújt.

hajopadlo szerkezete 2

Rétegelt hajópadló

A rétegelt szerkezeti felépítés a fa lerakásakor keletkező feszültségeket csökkenti, így előzve meg a padlóburkolat vetemedését és elhajlását. A három réteget a legfejlettebb ragasztási és préselési technikával illesztik egymáshoz úgy, hogy padlófűtéssel ellátott terekben is alkalmazható.

A hajópadló méretei

Teljesen egyedi gyártásunk miatt rendkívül nagy méretválaszték elkészítésére vagyunk képesek, így a megközelítő méretek az alábbiak szerint alakulnak.

Vastagság: 15 – 35 mm

Szélesség: 160 – 250 mm (max. 600 mm)

Hosszúság: 1300 – 5500 mm (max. 11.000 mm)

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle