ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
KM Parker ContactKM Parker intarzia parketta

KM Par-Ker bemutatkozás

Minden, ami fa. Parketta, padló, burkolat, bútor és minőségi asztalos munkák.

aaron parkett km par ker kft.aaron parkett km par ker kft. 01aaron parkett km par ker kft. 03
Rólunk

Aaron Parkett és KM Par-Ker Kft.

A KM Par-Ker Kft. (Aaron Parkett) védjegye a kiváló minőségű, tartós és stílusos padlóknak, bútoroknak. Ügyfeleink fontosnak tartják a magas színvonalú szolgáltatást, kivitelezést, ezért fordulnak hozzánk már évek óta egyedi igényeikkel.
A KM Par-Ker Kft. 34 éves múltra tekint vissza. A családi vállalkozást egy melegburkolással foglalkozó testvérpár alapította, akik a mai napig irányítják a céget.

Több mint 60 állandó alkalmazottal, 2 nagy bemutatóteremmel, budapesti gyártókapacitással, és raktárral rendelkezünk. 

Környezettudatosság

Cégünk elhivatott a környezettudatos munka, a fenntartható technológiák és anyagok használata, valamint a környezetvédelem iránt. Próbáljuk a legtöbbet megőrizni az értékes fából, aminek a feldolgozását elejétől a végéig saját kézben tartjuk. Hosszú évtizedek óta dolgozunk azon, hogy gyermekeink egészségesebb, élhetőbb bolygót örököljenek.
Erőfeszítéseinkről bővebben itt olvashat. >>
kornyezettudatossag parketta
Ismerjen meg minket

KM Par-Ker bemutatkozás

Nézze meg bemutató videónkat
tapasztalat es garancia

Tapasztalat és garancia

Az eddig több mint 3 MILLIÓ m2 lefektetett padlóburkolat egyedülálló tapasztalatot és szakértelmet biztosít számunkra, a melegburkolat tervezése és kivitelezése terén. 30+ éves tapasztalatunk és munkáink lehetővé tették, hogy fejlesztéseinkkel olyan sokrétű minőségi termék- és szolgáltatás kínálatot állítsunk össze, amely példa nélkül áll a hazai piacon. A minőségi munkáinkra egyes termékek esetében akár 15-25 év garanciát is vállalunk.

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, a legmodernebb eszközöket és anyagokat használva kamatoztatják több évtizedes szakmai tapasztalatukat ügyfeleink érdekében.
termek es minoseg

Termék és minőség

Fő tevékenységünk intarzia parketták, különleges méretű és felületkezelésű fa parketták gyártása. Emellett minden létező melegburkolati típust forgalmazunk, és kivitelezünk igényes magánszemélyek és cégek részére. Több 10.000 m2-es projekteket is csinálunk, de évente 4-500 munkát végzünk el magánlakásokban is. Bár a központunk Budapesten van, az egész országban, sőt külföldön is dolgozunk.

Nagy büszkeségünk a manufakturális jelleggel dolgozó asztalosműhelyünk, ahol van faszobrászat, és intarziakészítés is. Itt tudunk restaurálni, de nagyobb rekonstrukciókban is részt veszünk. Több asztaloscégnek is mi csináljuk a finommunkát, ahol főleg a faragás, terítékképzés, bérmarás, vagy bérfestés a fő feladatunk. Felső kategóriás enteriőröket, teljes bútorzatot, falburkolatot, egyedi bútorokat készítünk, amik minden elemükben az ügyféligényekhez vannak igazítva. Többnyire konyhák, bútorok, lépcsők, falburkolatok, egyedi ajtók készülnek nálunk magas minőségben.

Belsőépítészet és kivitelezés

Sok éve segítjük belsőépítész partnereink munkáját a tervezés minden fázisában, az igényfelmérésétől a kivitelezésig. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink között tudhatjuk a hazai belsőépítész szakma számos neves képviselőjét. Jól működő partnerkapcsolataink a folyamatos tájékoztatásra, informálásra, a megrendelő színvonalas kiszolgálására és tapasztalataink, tudásunk sikeres megosztására épülnek. Személyes kapcsolaton túl szisztematikus online felületet terveztünk, ami a naprakész munka és információmegosztás hatékony eszköze. 
belsoepiteszet es kivitelezes
szakma

Közös sikerek

A padló és bútorválasztás hosszú távra szól, ezért mi is hosszú távon gondolkodunk. Abban hiszünk, hogy a KM Par-Ker Kft. sikere csak a tartós elégedettség lehet, melyet úgy érhetünk el, ha értjük az igényeket, és ki is tudjuk kiszolgálni ezeket. Partnerkapcsolataink és működésünk lehetővé teszi, hogy árban és minőségben egyaránt kiváló megoldásokat kínáljunk. Közös sikerek elérésére törekszünk, ahol ügyfél, tervező és kivitelező egyaránt elégedett az eredménnyel.

Szakma

A KM Par-Ker Kft. elhivatott, tapasztalt szakértő és elismert szereplő a hazai burkoló és belsőépítészeti szakmai életben. Elköteleztük magunkat tapasztalataink és szaktudásunk átadására, közvetítésére, hogy ügyfeleink azokat saját javukra fordíthassák.
infrastruktura

Infrastruktúra

A IV. kerületben 15.000 nm-es telephellyel rendelkezünk, melyen 600 nm-es bemutatóterem és előkészítő irodák várják ügyfeleinket.
A XI. kerületben 800 nm bemutatóteremmel várjuk Önöket.

Újpesti központunkban jól felszerelt asztalosműhely, intarziakészítő- és faszobrász műhely, fényezőkamra üzemel. 
Számos igény gyors kielégítésére képes raktárak, teherautó fogadására is alkalmas saját parkoló segíti a gördülékeny kiszolgálást.

Van saját szárítókamránk, így a fafeldolgozást végig kézben tartva bármilyen különleges feladatot el tudunk végezni, aminek köze van a fához. Tudunk hajlítani, strukturálni, tűzmentes felületeket kialakítani, és mindenhez megvannak a szükséges eszközök, segédanyagok, amivel ki is tudjuk szolgálni vásárlóinkat.

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
crossmenucross-circle