ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
egyedi butor 03 fekete lakkozott komodKM Parker intarzia parketta

Hogyan óvhatjuk meg egyedi bútorainkat?

t egyedi butor keszítes

A felületi megóvás esetében ügyeljünk arra, hogy ütődés, karcolás ne eshessen a bútoron. Tökéletes megoldás a bútorra helyezett üveglap, így az egyedi bútor szépségét hosszú időn keresztül élvezhetjük, illetve maga a fa sem sérül. Azonban nem csak ütődés okozhat fizikai sérülést, óvjuk bútorainkat a direkt elázástól és mindig használjunk alátétet a poharakhoz.

Az egyedi bútor megóvásának két fő módja van: a felületi védelem, mikor karcolásoktól, felszíni sérülésektől óvjuk bútorainkat, illetve az állagmegóvás.

Az állagmegóvás alapja a megfelelő környezet, amely jelenti az 50-55%-os relatív páratartalmat és a 20-25°C hőmérsékletet. Ezeket az ideális értékeket szellőztetéssel, növények behozatalával, illetve párásító, páraelszívó berendezések használatával érhetjük el.

A jó környezeti adottságok megteremtése mellet ügyeljünk a rendszeres takarításra, azonban feleslegesen ne használjunk túl erős tisztítószereket, érdemesebb havonta a felületkezelésnek megfelelő ápolószerrel kezelnünk a bútort. A politúrozott egyedi bútorok esetében időnként komolyabb felújítás szükséges, amit érdemes szakemberre bízni.
 
Látogasson el budapesti bemutatótermeink egyikébe »

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió
szakerto valaszol bg v4
Szakértő válaszol pattern

Szakértőnk válaszol, kérdezzen tőlünk!

KM Parker bemutatoteremparketta ideszet banner hatter

Látogasson el bemutatótermeinkbe!

Bemutatótermek

Tudástár cikkek


crossmenuarrow-rightcross-circle