ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
KM Parker intarzia parketta

Bútor, lépcső

Bútorok, falépcsők és beltéri ajtók elkészítését tömör és rétegelt szerkezetből vállalni tudjuk. Egyedi tervek alapján végzünk minőségi bútorasztalos munkát.

Bútor, beltér, lépcső

Bútor, beltér fából

Asztalos munkák

Építkezés, felújítás közben gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy ajtó, bútor, lépcső iránti igényünket nem lehet standard termékekkel kielégíteni, mert nem szabványos méreteink vannak, magasabb technikai tartalomra vágyunk, vagy esztétikailag harmonizáló enteriőrt szeretnénk megalkotni. Ha Ön berendezné otthonát, és ilyen problémákkal szembesül, forduljon hozzánk bizalommal! 
Látogasson el bemutatótermeinkbe, nézze meg jól felszerelt műhelyeinket, ahol egyedi tervek alapján megvalósítjuk elképzeléseit.

Lépcső, korlát

Lépcsőburkolatokat és korlátokat készítünk keményfából, hosszú élettartamra tervezve, mindenféle stílusban. Lépcsőfelújítást is vállalunk.

Lépcső, korlát

Konyhabútor

Tömörfa, furnéros vagy festett felülettel készítünk konyhabútorokat, amiknek minden elemét személyre szabjuk, a legújabb vasalatokkkal be is építjük.

Konyhabútor

Egyedi tervezésű ajtó

Egyedi tervezésű ajtókat készítünk tömörfából vagy a kívánt szerkezettel, különleges méretek szerint is. Díszes, többszárnyú kapukat is kivitelezünk.

Egyedi Tervezésű Ajtó

Egyedi tervezésű bútor

Egyedi tervezésű bútoraink anyagában, stílusában, formavilágában és kidolgozottságában tökéletesen illeszkednek a belső térhez.

Egyedi Tervezésű Bútor

Falburkolat

Modern, festett, vagy faragással, intarziával díszített falburkolatokat készítünk, változatos anyagokból, választható felületkezeléssel.

Falburkolat

Faszobrászat

Kézzel faragunk bútorokat, kiegészítőket, díszeket, de restaurációban, rekonstrukcióban is részt veszünk. Aranyozással, díszítő festéssel együtt.

Faszobrászat

Ülőgarnitúra

Modern vagy stílbútorok, székek, karosszékek, fotelek, komplett ülőgarnitúrák gyártásával is foglalkozunk, ahol a fő szempont az ergonómia, a tartósság és a design.

Ülőgarnitúra

KM Par-Ker Kft.

Egyedi bútorok

Mi illesztkedhetne jobban az enteriőrbe, mint a pontosan odakészített egyedi bútor, ami figyelembe veszi a helyszíni adottságokat, a meglévő belsőépítészeti elemeket, és az elvárt funkciót is? Az így kialakított belső terek szemet gyönyörködtetőek, és harmonikus hangulatot árasztanak.

A bútorok és lépcsők díszítéseit a legkülönlegesebb technikákkal készítjük el, beleértve az intarziát, az ólomüveg beépítését, a díszfaragást és a kárpitozást is. Része a munkánknak a pontos helyszíni felmérés, a szakszerű tervezés és a megbízható beépítés is.

Jól felszerelt, saját műhelyeinkben minőségi asztalos munkát végzünk.

Az egyedileg elkészített bútor, ajtó, lépcső tökéletesen illeszkedik a beltérbe.

Határidőre történő pontos munkavégzést vállalunk garanciával.

A jól megtervezett bútor harmonikusabb, praktikusabb és helytakarékosabb. 

Egyedi gyártással a helyszín egyenletlenségeit is el tudjuk rejteni.

Az egyedi bútorba automatikát, intelligens megoldásokat is be tudunk építeni.

A bútorokat, ajtókat kézzel készült faragással, intarziával is tudjuk díszíteni.

Az egyedi bútor erősebb, hosszabb élettartamú, felújítható.

Asztalosműhelyünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a bútorok, lépcsők, korlátok és egyéb használati tárgyak elkészítésében.  Eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük, követjük a technológiai újításokat, hogy Ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Speciális egyedi fa és asztalos munkák

Kapcsolat
crossmenuarrow-rightcross-circle