ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
padlo

Padló

Számos melegburkolat létezik, ami nem fából készül, de különleges technikai tudásuknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak közületekben és otthonokban.

Minden padló

Padló kínálat

Padló típusok

Laminált padló

A laminált padló új, korszerű technológiával készülő padlóburkolat, amely nagy mintaválasztékkal és könnyű szerkezettel biztosít egyszerű és gyors burkolati megoldást.

Laminált Padló

Szőnyegpadló

A szőnyegpadló kellemes tapintású, jó hang- és hőszigetelő padlóburkolat, amely ideális modern enteriőr kialakításához, valamint dekoratív megjelenést kívánó helyiségekbe is.

Szőnyegpadló

PVC Padló

A PVC padló nagy sűrűségú, nagy kopásállóságú, vízálló, könnyen takarítható burkolat, ezért tökéletes választás a nagy terhelésnek vagy forgalomnak kitett helyiségekben.

Pvc Padló

Vinyl-SPC

A vinyl padló heterogén szerkezetű, változatos, akár strukturált mintázatú padlóburkolatok, utánozhatatlan technikai tartalommal. Magánlakásokba és közületi felhasználásra is ajánljuk.

Vinyl-SPC

Kültéri fa, teraszburkolat

Számos olyan tömör szerkezetű egzóta vagy hőkezelt európai fafaj létezik, ami megfelelő kezeléssel alkalmas teraszburkolatnak, medence mellé, kertbe vagy hajó fedélzetére.

Kültéri fa, teraszburkolat

Műfű

Kültérre, beltérre, sportpályákra és magánlakásokba, változatos színekben, és technikai tartalommal is kapható. Teraszra, udvarra kényelmes és esztétikus megoldás. 

Műfű

Sportpadló

Speciális alépítménnyel készülő fa sportpadló, és heterogén szerkezetű, ízületkímélő műanyag sportpadló minden sporttevékenységre választható, szakági szabványok szerint. 

Sportpadló

Egyedi padló

Egyedi formákkal és színekkel, különféle anyagok kombinációjával, kézi felületkezeléssel, strukturálással teljesen személyre szabott burkolatot készítünk, tervezéstől a kivitelezésig.

Egyedi padló

Linóleum padló

A linóleum padló természetes alapanyagokból készül, így ideális választás azok számára, akik környezetbarát, színes vagy akár kőhatású padlóburkolatot szeretnének.

Linóleum padló

Gumi padló

A tökéletesen szigetelő, természetes alapanyagokból készülő gumi padlóburkolat kifejezetten nagy terhelésre, erős igénybevételre,  hosszú élettartamra van tervezve.

Gumi padló

Műgyanta padló

A műgyantát korábban csak vízszigetelésre használták, ma már ipari csarnokok, garázsok gyakran használt burkolata, mely különféle színekben, akár design, 3D-s megjelenésben is elérhető.

Műgyanta padló

KM Par-Ker Kft.

Padlóink előnyei

Vannak olyan helyzetek, ahol a mesterséges anyagok jobb választásnak bizonyulnak, mint a fa. A gyártók a vonzó esztétika mellett olyan technikai tartalommal tudják felruházni ezeket a melegburkolatokat, amiket fával lehetetlen lenne. Így lehet például vízálló, vezetőképes (vagy éppen szigetelő), antisztatikus, antibakteriális, antiallergén burkolatunk. Otthonainkban és közintézményeinkben a megbízható jellemzők mellett, a nagy szín- és mintaválasztéknak köszönhetően egyedi enteriőröket alakíthatunk ki.

A projektszintű kivitelezés mellett magánlakásokban is dolgozunk.

Bemutatótermeinkben számos méret, színválaszték és fogásminta áll rendelkezésére.

A legelismertebb európai gyártók minőségi padlóburkolataival dolgozunk.

Kiegészítők széles választékát kínáljuk.

Pontos helyszíni felméréssel, fektetési rajzokkal tudjuk segíteni partnereink munkáját.

Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk.

Részletes árajánlatot, kivitelezési tervdokumentációt készítünk.

Gyors, precíz munkavégzést vállalunk garanciával.

Padló videók

Videó a csendes laminált padlóról

A megfelelő padlóburkolat kialakításához elengedhetetlen a kiválasztott burkolat tulajdonságok ismerete és figyelembevétele a kivitelezés során. Pontos szakértői tanácsadásunkkal, illetve az aktuális trendeknek is megfelelő kínálatunkkal segítjük a kiválasztott minőségi padlók fajtáinak megbízható használatát.

Érdekességek

Padló témájú cikkeink

Érdekes és különleges témájú cikkeinkből mindent megtudhat, ami ebben a témában fontos.

Speciális egyedi fa és asztalos munkák

Kapcsolat
crossmenuarrow-rightcross-circle