ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
parketta segedanyag olaj lakk waxKM Par-Ker falburkolat

Segédanyagok

Profi segédanyag-rendszereket értékesítünk, az aljzatkiegyenlítéstől, a ragasztókon és a felületkezelő anyagokon át a tisztító-, ápolószerekig.

Segédanyagok

parketta segedanyag olaj lakk wax 05

Minden munkához szükség van olyan segédanyagra, amivel az értékes burkolat, vagy beépítendő bútor hosszú távon hibátlanul működni tud. Ha valóban jó munkát szeretnénk, akkor kizárólag rendszerben szabad gondolkodni, mert nem minden kompatibilis mindennel, még az ugyanolyan típusú anyagok közül sem. Olyan apró eltérések lehetnek az összetételükben, ami miatt például az egyik gyártó alapozólakkján nem áll meg a másik gyártó fedőlakkja.

Bonyolítja a helyzetet, hogy a legtöbb gyártó igyekszik minden gyakrabban felmerülő igényre megoldást kínálni, de ezt más-és más úton teszi. Eltérőek lehetnek az anyagigények, a száradási idők, a szükséges alapozások, és a hibajavítási-, takarítási előírások is.

Segédanyagok

Cégünknél több évtizedes tapasztalat, és a napi használati eredmények ismeretében választjuk ki a legjobb minőségű anyagokat, amikkel jól lehet, és érdemes is dolgozni. Elsősorban professzionális alvállalkozók igényeit elégítjük ki, de magánügyfeleink részére is tudunk kínálni akár olyan anyagokat, amik a hibátlan munkához kellenek. Olyan segédanyagok, és rendszerek ezek, amikkel minimális a hibázási lehetőség, amivel a biztonsági adatlapok alapján egészséges és biztonságos a munka. Mivel ezeket az összetételeket is folyamatosan fejlesztik, kezünket az innovációk ütőerén tartva követjük, és alakítjuk a trendeket.

Minden általunk forgalmazott anyagról van biztonsági adatlap, technikai leírás, tájékoztatást tudunk adni a teljes rendszerről, az optimális felhasználási módokról, és hogy hogyan lehet elkerülni a hibákat.

Külön ki kell emelni a segédanyagok között az ápolás- és a tisztítás anyagait. A fent részletezett okok miatt minden gyártó igyekszik a saját rendszereivel, felületkezelő anyagaival kielégíteni minden igényt. A rendszer azonban csak akkor teljes, ha az adott gyártó anyagával készített felületet az ő tisztító- és ápolószereivel takarítjuk. Ez a marketinges célokon kívül nagyon nagy segítséget ad, illetve hibáktól menti meg a felhasználót. Ugyanis ezekben az anyagokban még véletlenül sincs olyan anyag, aminek a kémiai összetétele meggyengítené a felületkezelést, és nem is tartalmaz olyan felesleges anyagokat, amik jól hangzanak ugyan, de adott esetben nem segítenek, inkább hibalehetőségként jelentkeznek. (Mint pl. a méhviasz a lakkos felületen: nem tud használni, de fényfoltossá tehet, és benne jobban látszanak a karcok.) Emellett a megfelelő szerek használatával a rendszeres takarítás során a kikopó szárazanyag-tartalom egy részét is pótoljuk, a kisebb karcokat eltüntetve.

A főbb termékvonalak:

Aljzatkiegyenlítők

Ragasztók

Lépésálló vagy zajcsökkentő alátétek

Lakkok

Olajok, waxok

Pácok

Csiszolóanyagok

Burkolatváltók, speciális védőelemek

Lábazatok, szegőlécek

Burkolatvédelemhez szükséges anyagok: a filctől az OSB-n át a profi védőfóliákig

Folyamatosan nagyobb mennyiségeket tartunk ezekből, de ha speciális igény merül fel, vagy nagyobb tételekre van szükség, ezeket rövid távon meg tudjuk oldani.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle