ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
asztalos munkak butor parketta keszitesKM Par-Ker lépcső fa burkolat és korlát

Asztalos munkák

Jól felszerelt műhelyeinkben magas minőségű asztalos munkát végzünk manufakturális jelleggel. Egyedi bútorok, lépcsők, ajtók, falburkolatok, restauráció és egyedi belsőépítészeti megoldások kivitelezésével foglalkozunk.

Asztalos munkák

asztalos munkak butor parketta keszites 40

A hangulatos enteriőr szempontjából nagyon fontos, hogy a lakást belülről felöltöztető asztalosmunkák mind technikai szempontból, mind esztétikailag jól legyenek kiválasztva. Az asztalos feladata, hogy elkészítse a megfelelő ajtót, lépcsőt, konyhát, beépített bútorokat vagy falburkolatot, amitől minden egy elegáns egésszé áll össze. Maga a stílus mindegy, mert a modern-minimál, és a klasszikus barokk belsők megítélésénél is a munka minőségét véleményezi a látogató.

Mi a cégünknél komoly, gyakorlati problémákat oldunk meg úgy, hogy létrehozhassuk a tökéletes enteriőrt, benne az anyagok, színek és formák harmóniáját.

Képek asztalos munkafolyamatokról

Ha kicsi a hely, és tolóajtóra van szükség, vagy éppen egy nem standard méretű ajtót, esetleg bejárati kaput kell fából készíteni, mi vagyunk a jó megoldás. Tűzgátló ajtó fából, esetleg fal síkjába záródó, falba nyíló ajtó? A legmodernebb vasalatokkal dolgozunk, hangszigetelt, és vetemedés szerkezeteket készíthetünk. Ezek beolvadhatnak a falba, vagy faragott, intarziás díszítéssel is el tudjuk őket látni.

Az épület szintjei közötti közlekedés kényszerű szükséglet, de egy lépcső lehet stílusos díszítő elem is. Íves, hajlított, faragott korláttal, esetleg modern, lebegő lépcső nemesfa burkolattal? Mi pont ilyeneket csinálunk. Nem hiszünk a sorozatgyártásban, hiszen a minőség titka az apró részletekben rejlik: hogyan vágjuk az elemeket a fal mellé, mennyire stabil, hogyan találkozik a parkettával.

Nemcsak a lépcsők mellett hasznosak a falburkolatok, mert az egész házat képesek felöltöztetni. Ha kell, megcsináljuk uszadékfából az elálló teli falburkolatot, vagy éppen a mart, faragásokkal díszített klasszikus kazettás falburkolatokat is. Az amerikai stílusú, festett falburkolatok terén is csak a képzelet szab határt, ha ilyet szeretnénk.

A konyhabútor az a bútor, amit a lakásban leginkább használunk. Ezért nagyon fontos, hogy jól legyen megtervezve és kivitelezve. Rengeteg modern vasalat létezik már, és mi ezeket használjuk is, ha helytakarékos, praktikus megoldásokra van szükség. Az anyagválaszték is nagyon széles: bár dolgozunk laminálttal is, többnyire a tömör fa, a furnéros, vagy festett, nedvességálló kivitelek a népszerűek. A felületkezelésben az antikolt repesztettől a tükörfényű polírozott felületig bármit meg tudunk csinálni - akár a meglévő konyhabútor átalakításával is.

Asztalosmunkát leginkább a beépített bútorok igényelnek, mert nem mindegy, hogy hogyan zár a gardrób, vagy például a párkányok hogyan találkoznak a falburkolattal. Magas minőségű, egyedi bútorokat készítünk, beépítettet és szabadon állót egyaránt. Van saját faszobrász-, és intarziakészítő műhelyünk, de a felületkezelésben is művészi szinten tudunk teljesíteni. Az általunk készített bútorok nem csak tartósak és praktikusak, hanem az ügyfél által választott stílusnak megfelelő, szép alkotások. Készítünk száz éves fából is vintage bútorokat, de a finom chippendale, vagy rokokó stílus minden elemét is saját műhelyben készítjük el.

Nem egy sorozatgyártásra beállt, rugalmatlan gyár vagyunk. Magas minőségű, egyedi bútorokat, és asztalosmunkákat készítünk manufakturális jelleggel. Így az egyes darabok sok kézen keresztül mennek, és nagy odafigyelést kapnak. Az így alkotott bútorok tartósak, jó eséllyel több generáció kiszolgálására is alkalmasak - vagy legalábbis alkalmassá tehetők. Időpont egyeztetés után van lehetőség ellátogatni a műhelyeinkbe, ahol a tervezés és kivitelezés folyik. Ha felmérjük a helyszíni adottságokat, akár egy Pinterest fotó alapján képesek vagyunk megtervezni és megvalósítani a minden részletében az ügyféligényekhez igazított egyedi bútort, vagy bármilyen asztalosmunkát.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle