ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
fa mintazatu pvc padlo burkolatKM Parker intarzia parketta

Fa mintázatú PVC padló

fa mintazatu hatasu pvc padlo 01

A fa mintázatú PVC padló olyan burkolat, ami esztétikus, illetve strapabírás, takaríthatóság szempontjából tökéletesen illik úgy az otthonokba, mint üzletek burkolataként.

Nagy igénybevételre egyértelműen adják magukat a kőburkolatok, azonban ha valaki melegebb, elegánsabb hangulatot szeretne, teret kaphatnak a különböző melegburkolatok is. A fából készült padló eleganciát sugároz, ám a természetes fa felületek nagyobb odafigyelést, ápolást igényelnek a kővel szemben. Alternatív megoldásként a legjobb választás a fa dekoros design PVC padlóburkolat.

fa mintazatu hatasu pvc padlo 02

Ez az elasztikus burkolat nem csak kinézetében vonzó, mutatós, a nedvességgel szemben is sokkal ellenállóbb, ápolása könnyen megoldható, kopásállósága magas. Természetesen a tűzoltóság által is szigorúan ellenőrzött Bfl-S1-es tűzvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező fa mintázatú PVC burkolatokat is lehet választani.

Egy jól kiválasztott fa hatású PVC padlóburkolat technikailag minden problémánkat megoldja, emellett a szép dekorral tökéletesen illeszkedik a megálmodott arculathoz, élettartamban pedig bármelyik melegburkolattal felveszi a versenyt úgy, hogy tisztán tartása is egyszerű. Cégünk termékpalettáján számos ilyen fa utánzatú PVC burkolat található, hogy választani tudjon belőlük, látogasson el személyesen bemutatótermeink valamelyikébe, illetve kérje ajánlatunkat akár elektronikus úton is!

Ha többet szeretne megtudni a PVC padlóról, kattintson a linkre: PVC padlóburkolat »

Látogasson el bemutatótermünkbe, és tekintse meg élőben fa dekoros, fa utánzatú PVC padló típusainkat!

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió
szakerto valaszol bg v4
Szakértő válaszol pattern

Szakértőnk válaszol, kérdezzen tőlünk!

KM Parker bemutatoteremparketta ideszet banner hatter

Látogasson el bemutatótermeinkbe!

Bemutatótermek

Tudástár cikkek


crossmenuarrow-rightcross-circle