ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
KM Parker intarzia parketta

Intarzia

Az intarzia parketta olyan padlóburkolat, amely különböző fafajtákból készülhet, és lehetővé teszi különleges formák kialakítását.

Minden Intarzia

Intarzia kézzel készítve

Intarzia parketta és bútordíszítés, ajándéktárgy

Az intarziakészítés egy nagy precizitást, és anyagismeretet igénylő iparművészeti ág, ahol a különböző fafajokat összeillesztve egyedei formákat, mintákat és színkompozíciókat hozunk létre. Cégünk kézzel készített intarziás termékeket gyárt, amelyek önálló alkotásként is megállják a helyüket például parkettaként a padlón, vagy képként a falon. Emellett asztalosműhelyünkben számos intarziával díszített bútor, falburkolat, ajtó vagy ajándéktárgy is készül. A díszítések nagy része modern mintákat követ, de bármilyen egyedi terv alapján képesek vagyunk dolgozni, illetve tudunk meglévő intarziákat is restaurálni, javítani vagy rekonstruálni.

Intarzia parketta

Az intarzia parketta egy elegáns és egyedi padlóburkolat, amely exkluzív hangulatot visz otthonába, klasszikus vagy modern stílusban is.

Intarzia Parketta

Intarzia parketta bordűr

Az intarzia bordűrök olyan díszítő elemek, amikkel bármilyen fa padlóburkolat egyedivé tehető, akár utólag is beépíthető.

Intarzia Bordűr

Intarzia parketta érme

Az intarzia érmék exkluzív megjelenést adnak a legegyszerűbb padlóburkolattal rendelkező otthonoknak, irodáknak és közösségi tereknek is.

Intarzia Érme

Intarziás bútor

Az intarziás díszítés különlegessé teszi bútorunkat. Klasszikus és stíl bútoroknál kötelező, modern enteriőrökben egyedi dekorációs elem.

Intarziás Bútor

Intarziás ajándéktárgy

Az intarziával készült faliképek igazi művészi értéket képviselnek.  Az ékszeres, órás vagy szivaros dobozok kiváló ajándékok, akár magunknak is.

Intarziás Ajándéktárgy

Egyedi ajándék ötlet

Egyedi ajándék ötletként meglephetjük szerettünket egy különleges, váratlan és időtálló ajándékkal, ha fából készítünk egy portrét róla, vagy kiskedvencéről.

Egyedi Ajándék Ötlet

KM Par-Ker

Mit kínálunk Önnek?

Az intarzia parketta egyedi, exkluzív megjelenést ad modern és klasszikus otthonok padlóburkolatainak, amelyet változatos mintákkal, méretekkel, felépítéssel tudunk elkészíteni. Könnyen beépíthető új vagy már meglévő parkettához is. 

Bemutatótermeinkben több száz intarzia mintadarabot tekinthet meg.

Helyszíni felmérést és garanciális munkát biztosítunk.

Saját gyártású termékeinkkel megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is.

Teljeskörű kivitelezést vállalunk.

Termékeinket csak válogatott, jó minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük.

Az ország egész területén és külföldön is dolgozunk.

Intarzia parkettás megoldásokat kínálunk vizes padlófűtéshez is.

Parketta, bútor felújítást, restaurációt, rekonstrukciót is végezünk.

Szakembereink az első helyszíni felmérés alapján összeállítják az egyéni igényeknek megfelelő, személyre szabott ajánlatot, amely tartalmazza a padlószerkezet technikai megfelelőségét és az esztétikai szempontok szerint kialakított mintázatok lehetőségeit.  Az intarzia technikával, valódi fából készült padlók és kiegészítő elemeik (intarzia bordűr, intarzia érme) rendkívül hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak a pontos tervezés és kivitelezés révén.

Speciális egyedi fa és asztalos munkák

Kapcsolat
crossmenuarrow-rightcross-circle