ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
bermaras cncKM Par-Ker falburkolat

Bérmarás

Asztalos cégeknek készítünk CNC munkákat, kézi faragásokat és egyedi, mart díszítéseket.

Bérmarás

bermaras CNC egyedi butor keszites eloszoba

Cégünk rendelkezik CNC-vel, pantográf másoló maróval, amit gyakran más asztalos cégek szolgálatába is állítunk. Emellett képzett faszobrászok segítségével bármilyen finom munkát el tudunk kézzel végezni, ha arról van szó, hogy sík felületeket kell egyedi minták szerint díszíteni. (Természetesen a faszobrász mindenféle faragásos díszítést is el tud készíteni, csak az nem a bérmarás kategóriájába tartozik. ) Akár több fronton keresztülfutó mintát is tudunk készíteni, illetve ha csak bútoralkatrészeket kell összemarni, azt is elvégezzük a bérmarás keretein belül.

Ez a szolgáltatásunk jellemzően cégeknek, asztalosoknak szól, de nagyobb felületek esetén magánszemélyek részére is megcsináljuk a szükséges díszítő vagy szerkezeti marásokat. Magánszemélyek esetén az egyedi díszítő marásokhoz tudunk tervezési díj ellenében terveket is készíteni, amit elfogadás esetén meg is valósítunk.

Rengeteg sablonnal és szerszámmal rendelkezünk, de igény esetén legyártunk egyedieket is, hogy a marások pont olyanok legyenek, mint ahogy a terveken szerepel.

Az árajánlatkéréshez a terveket CAD-kompatibilis formátumban vagy PDF-ben kell megkapnunk. Megrendelés esetén lepontosítjuk a konszignációkat, az anyaghasználatot. Ha szükséges, a faanyagokat tudjuk biztosítani, de ha az Ügyfél hozza az alapanyagot, vagy a díszítendő felületeket, akkor is meg tudjuk csinálni a munkát.

A munkavégzés helyszíne 1047 Budapest, Baross u. 92-96 szám alatti műhelyünkben történik, az alapanyagot ide kell szállítani, és a kész terméket is itt lehet átvenni. Telepünk parkolójában teherautókat is tudunk fogadni.

Árajánlatkéréshez a terveket, konszignációkat, illetve a szükséges instrukciókat az [email protected] címre várjuk, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltűntetett elérhetőségek bármelyikén.

Képek mart asztalos munkákról

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle