ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
ulogarnituraKM Par-Ker ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra nemcsak a pihenés és a társasági élet gyakori kelléke, de a nappali vagy a közös helyiségek dísze is.

Ülőgarnitúra

ulogarnitura butor 12 szivacsos kanape fotel

Egy ülőgarnitúrával csak akkor lehetünk elégedettek, ha az méretében, formájában, díszítésében tökéletesen passzol az elképzeléseinkhez. Fontos, hogy a kárpit anyaga és mintája megfeleljen az ízlésünknek, és a tömése is pont olyan kemény vagy puha legyen, amilyet szeretnénk. Vagyis az ülőgarnitúra kényelmes legyen és praktikus, de egyben stílusos és tetszetős is. Az egyedi tervezésű ülőgarnitúra tökéletesen illeszkedik a belső térhez anyagában, stílusában és kidolgozottságában. Lehetőséget ad az egyéni elképzelések megvalósítására, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnünk a funkcionalitás terén.

A kényelmi funkciók, - mint például a kanapéággyá alakíthatóság, a lábtámasz, a tároló és mások - beépíthetőek bármilyen stílusú ülőgarnitúrába. Pont a személyre szabás az, ami miatt igazán különlegessé tehetjük ülőgarnitúránkat, hiszen megoldható a rögzítésük (és vízállóságuk pl. hajóra), a szétszedhetőségük, beépíthetünk különleges elemeket, mint pl. a vezeték nélküli töltő, borhűtő vagy titkos rekeszt is. Az egyedi készítés vitathatatlan előnye a lényegesen magasabb élettartam és minőség is. A megszokott fenyő váz helyett tudunk erősített kereteket is készíteni, amik extrém igénybevételt is bírnak.

Képek egyedi ülőgarnitúráról

A kárpit a megszokott szövetmintákon túl készülhet egzotikus olasz aranymintás alapanyagokból, vagy modern 3D nyomtatóval készült vízálló, strapabíró szövetből, illetve különféle állatok bőréből is. Ugyanez igaz a tömésre, ami lehet a klasszikus epedás, rugós, illetve heterogén vagy homogén szivacsos kivitel is. A sík felület helyett választhatunk steppelt kialakítást, illetve a különféle díszcsíkokkal feltehetjük a pontot az „i”-re.

Az egyedi tervezésű ülőgarnitúra előnyei

Az ülőgarnitúra egyedi elképzelések alapján a rendelkezésre álló térhez és testi adottságokhoz igazodó méretben készíthető el.

Az egyedi készítésű ülőgarnitúra tökéletesen alkalmazkodik a lakás hangulatához kinézetében és stílusában.

Bármilyen fotel, kanapé, szófa felruházható speciális kényelmi funkciókkal és megoldásokkal, mint például egyedi lábtámaszok, tárolók, rejtett fiókok, és különleges formájú elemek.

Az ülőrész kialakítása lehet rugós, heterogén szivacsos vagy epedás is.

Az ülőgarnitúra anyaga, tömése, kárpitozása teljesen testhez igazítható a legkényelmesebb használat érdekében.

A minőségi ülőgarnitúra élettartama rendkívül hosszú, mivel többször felújítható.

Lehetőség van az ülőgarnitúra különböző anyagainak tetszés szerinti kombinálására, mint például tömör fa, furnér, bútorlap, kárpitok, bőr, kő, üveg és fémek.

Díszíthető faragással, intarziával, aranyozással.

Kanapék, fotelek felújításával, restaurálásával is foglalkozunk.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Az egyedi tervezésű ülőgarnitúra típusai

  • Fotelek
  • Kanapék
  • Dohányzó asztalok
  • Egyedi kiosztású ülőgarnitúrák
  • Szófák, kerevetek

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle