ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
KM Par-Ker Általános szerződési feltételekKM Par-Ker bambusz parketta

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a minőségi parketta, padló, lépcső, bútor kiválasztásában, a tanácsadástól a felmérésen, tervezésen keresztül egészen a házhoz szállításig, kivitelezésig, felújításig.

Szakmai tanácsadás

A tervezést nem lehet túl korán elkezdeni, mert nem mindegy, hogyan hozzuk össze például a burkolati szinteket, illetve vannak olyan burkolatok, amik nem kompatibilisek minden fűtési rendszerrel. Ha erre időben felkészülünk, rengeteg problémától és pluszkiadástól mentjük meg magunkat.

Szakmai tanácsadás keretein belül segítünk kiválasztani a megfelelő burkolatokat, illetve asztalosság terén a legoptimálisabb megoldásokat.
Bemutatótermeinkben rengeteg anyag-, és színminta megtekinthető, ezek egy részét kaució ellenében oda tudjuk adni ügyfeleinknek, hogy a helyi fényviszonyok mellett tudjanak dönteni.
A felmérések után mindenre kiterjedő, részletes ajánlatot tudunk adni a szükséges feladatokról, hogy könnyebb legyen dönteni az alternatívák között.

Felmérés, tervezés

A burkoló és az asztalos azon befejező szakmák közé tartozik, akik az építkezés, felújítás végén az előző szakmunkák hibáit javítva és elfedve, a helyi adottságokhoz igazodva végzi a munkáját. Egy nyikorgó parkettaelem sokkal komolyabb szerkezeti problémákat jelenthet, mint amit egy csiszolással meg lehet oldani. A helyszíni felméréseket végző kollégák minden részletre ügyelve mérik fel a területet, ami alapján részletes árajánlat készülhet.

Bútorok esetén egy kis ív, egy szűkebb belső tér azt eredményezheti, hogy standard ajtók, sorozatgyártott bútorok nem elégíthetik ki tökéletesen a felmerülő igényeket. Ekkor a sablonozások alapján olyan bútorterveket tudunk készíteni, amiken minden részlet látszik, és könnyedén kiviteli tervekké alakíthatóak.

Kínálat

Minden létező melegburkolati típussal foglalkozunk, igyekszünk mindből olyan széles választékot bemutatni, amiből a legolcsóbb, és a legexkluzívabb termékekkel is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Van egy erős minőségi minimum, ami alatt semmiféle anyagot nem engedünk be magunkhoz, mert a hosszú távon elégedett Ügyfél a célunk.

Nagy választékban mutatunk be tartós, minőségi parkettákat, amik közül az intarziakínálatunk európai szinten is kiemelkedőnek számít. Ha valaki mégis valami olyasmit keres, amit nem találunk meg a bemutatóteremben, egyedi parkettákat készítünk a legextrémebb méretektől a kicsi pótlásokig.

Rengeteg projektterméket tartunk, amiből tervezők, belsőépítészek, lakberendezők tudnak dolgozni. Több külföldi gyártónak is mi vagyunk a magyarországi képviselői, így különleges feladatokat is meg tudunk oldani.

Hatalmas raktárkészletünk a legtöbb feladat azonnali, vagy gyors megoldását is lehetővé teszi. Összesen közel 50.000 m2 különböző burkolatot tartunk raktáron, emellett számos félkésztermék, saját gyártáshoz pedig rengeteg alapanyag is a rendelkezésünkre áll.

Műhelyeinkben sok minta, félkész alkatrész látható, amit érdemes megtekinteni már csak azért is, hogy inspirációt meríthessünk a tervezéshez. Sok színmintánk van, de gyorsan tudunk újat is készíteni, ha valami különlegeset szeretnénk.

Kivitelezés

Alapvető elvárásnak tekintjük minden típusú padlóburkolatunkkal szemben, hogy hosszú távon fennmaradjon a megbízhatóság és a biztonság érzése. Mindegy milyen típusú melegburkolatról van szó, profi kollégáink bármilyen burkolási feladatot megoldanak az aljzatkiegyenlítéstől a burkolatvédelemig. Amennyiben egyedileg elkészített bútort, vagy lépcsőt kell beépíteni, minden kihívással meg tudunk birkózni.

Parketta felújítás

Környezetünk és a természeti értékek megóvása egyre fontosabb és elfogadott szemlélet.
A KM Par-Ker Kft. célkitűzése, hogy ezt a természettudatos látásmódot az otthonokra is kiterjessze. A szükségtelen csere helyett segítünk a meglévő padlóburkolatok, bútorok állagának megőrzésében, helyreállításában, felújításában. Meglévő parkettáit, de például a linóleumot és a parafát is fel lehet újítani, illetve pácolással új külsőt lehet nekik adni. Ha beázás, csőtörés, esetleg tűzeset történt, a hiányzó elemek pótlására is tudunk megoldást kínálni.

Restauráció

Cégünk rendszeresen részt vesz műemléki rekonstrukcióban, és restaurációban. Szakrestaurációval, de sima bútorfelújítással is foglalkozunk. Szakszerűen elvégezzük a szerkezeti javításokat, megoldjuk a pótlásokat, és visszaépítjük a felületkezelést.

Bérfestés

Nem kell mindig újat venni, ha a meglévő ajtó, bútor, vagy lépcső kicsit megkopott. Műhelybe szállított elemenként, de a helyszínen maszkolva is meg tudjuk oldani a csiszolást, pácolást, lakkozást, vagy a festést asztalos minőségben. Akár meglévő laminált konyhafrontokat is érdemes átfesteni, mert ár/érték arányban sokkal olcsóbban lehet így új megjelenésű konyhánk, mintha újat csináltatnák a régi elbontása után.
Asztalos cégeknek is végzünk bérmunkát, az alapozástól az igény szerinti lezárásig, ami lehet aranyozás, vagy politúrozás is.

Bérmarás

CNC gép segítségével nagyobb felületek marását, vagy díszítését el tudjuk végezni. Többnyire asztalosoknak kínáljuk ezt a bérmunka-szolgáltatást, de például több ajtólap esetén magánszemélyeknek is érdekes lehet.

Burkolatvédelem

Cégünk nem csak kivitelezés után végezheti el a padlófelületek, lépcsők burkolatvédelmét, hanem olyan burkolatvédelmi megoldásokat is kínál, amit cégek és magánszemélyek egyaránt tudnak hasznosítani építési munkák során. Léteznek olyan megoldások is, amivel falakat, sarkokat, ajtótokokat lehet könnyedén levédeni, hogy a sérülés esélyét csökkentsük.

Segédanyagok

Raktárainkból minden melegburkolási feladathoz szükséges segédanyagot ki tudunk szolgálni, illetve ami nincs, azt be tudjuk gyorsan szerezni. Aljzatkiegyenlítőktől a felületkezelőanyagokig mindenből tartunk professzionális termékeket, amik nem csak minőségükben emelkednek ki az áruházak kínálatában lévőktől, hanem - almát almával összehasonlítva - kifejezetten jó árban lehet hozzájuk jutni.

Ápolás, karbantartás

A KM Par-Ker Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségi munkavégzésre, amelyhez szorosan kapcsolódik a kivitelezési helyszín folyamatos tisztán tartása, a burkolatok ápolása az ideális tisztítószerek alkalmazásával. A megfelelő ápolással a kültéri és beltéri burkolatok élettartama akár a többszörösére is növelhető. Cégünk az ápolóanyagok kiválasztásában és beszerzésében, illetve a munka elvégzésében is tud segíteni.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle