ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
parketta felujitas javitasKM Par-Ker hagyományos, csaphornyos parketta

Parketta felújítás

A fa parketták nagy előnye, hogy többször is felújíthatóak. Ez olyan speciális szakmunka, amihez nekünk minden gép és technikai felszerelés, több évtizedes tapasztalat, és kiváló szakember gárda is rendelkezésünkre áll.

Parketta felújítás

asztalos munkak butor parketta keszites

A parketta hosszú élettartamának egyik titka, hogy sokszor felújítható. Ekkor akár át is lehet pácolni, új külsőt is lehet neki adni. Ugyanakkor a parketta felújítása, javítása sokkal prózaibb okokból is szükségessé válhat.

A legegyszerűbben orvosolható ok a felületi sérülés, de ilyen lehet a beázás, vagy az erős vegyszerek- és a tűz okozta károk. Sokkal nagyobb a gond, ha az alépítményre, a vakpadló problémáira vezethető fel a hiba. Ha a parketta bonomitba volt ragasztva, ami elöregedett, akkor még kevesebb a megoldási lehetőség.

Jó hír, hogy a megfelelő szakember szinte mindent meg tud oldani. Vannak persze olyan hibák, aminek javítása csak nagyobb költséggel kezelhető, de egy profi parkettás szakembernek mindent meg kell tudni oldani.

Képek a parketta felújításról

Cégünk egyik specialitása a parketták és alépítmények kivitelezése, de ha valahol parketta javításra, felújításra van szükség, akkor tapasztalt szakember-gárdával és professzionális gépekkel felszerelve állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mind a gépek, mind a segédanyagok terén széles választási lehetőségeket tudunk kínálni. Felmérés után elvégezzük a feltárásokat, és ha szükséges, az alépítmény bontását, javítását, újraépítését is. A normál felületkezelő anyagokon túl akár a tűzre habosodó lakkon, és a szuperzöld olajon át a gyerekjátékra is használható lezárásokig sok minden közül választhat.

Gépeink minimális porral dolgoznak, ha lehetőség van a bútorok egyik szobából a másikba történő áthordásának, akkor akár lakott lakásban is tudunk dolgozni. Munkáinkat úgy szervezzük, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon a Megrendelő oldaláról.

Ha valahol a sérülés mértéke olyan nagy, hogy pótlásra van szükség, általában nagyon nehéz ugyanolyan méretű parkettát találni. Nekünk saját asztalos műhelyünk van, ahol bármilyen egyedi méretű parkettát, svédpadlót vagy intarziát le tudunk gyártani, hogy a padló egésze újjá varázsolódjon.

Bár az oldal címe parketta felújítás, valójában parafa, kültéri fa teraszburkolatok és linóleum felújítását is vállaljuk.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle