ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
egyedi ajandek otletKM Par-Ker intarzia, egyedi ajándék ötlet

Egyedi ajándék ötlet

Ha valami egyedi, különleges, személyre szabott és váratlan ajándékkal szeretné meglepni családtagjait, szeretteit vagy munkatársát, mi örömmel állunk a rendelkezésére!

Egyedi ajándék ötlet

Napjainkban minden sorozatgyártott, minden könnyen elérhető, és egy adott egzisztenciális szint fölött szinte mindene megvan az embernek, akit meg szeretnénk ajándékozni. Ha mi mégis örömet szeretnénk okozni egy ilyen ismerősünknek, csak a kifejezetten neki készített, neki, vagy róla szóló alkotások jöhetnek szóba. Ha valami egyedi, különleges, személyre szabott és váratlan ajándékkal szeretné meglepni munkatársát, családtagjait vagy szeretteit, mi örömmel állunk a rendelkezésükre!

intarzia kep ralph fiennes

Az intarzia technikával egy jó minőségű fotó alapján elkészítjük a kívánt személy arcképét fából. Az így készült kép ugyan nem fotórealisztikus, de a használt fafajoknak, és az egyedi technikának köszönhetően mindenképpen olyan különlegességnek számít, amit a megajándékozott biztosan kiakaszt majd a falára. Az első fázis a kapott képek grafikai átdolgozásával, és a megfelelő fafajok kiválasztásával kezdődik. Aprólékos munkával, a részletekre odafigyelve készül el maga az intarzia portré, mint művészi alkotás. Az ajándék értékét növeli az intarzia kép kézzel készített egyedisége, valamint a fa változatos erezete és melegséget sugárzó hatása. Egy ilyen falikép ékes dekorációja lehet otthonának. Természetesen a kép bonyolultsága, a használt fafajok, és színkombinációk tetszés szerint választhatóak. A tervezett munkáról előzetes látványterv is készül.

Minél részletesebb a kidolgozás, minél bonyolultabb a kép, annál nagyobb munka, és annál tetszetősebb a végeredmény. Gyakran az alapképek le vannak egyszerűsítve, és csak pár fafaj használatával készülnek, de ha az az igény, akkor akár több ezer darabból is el lehet készíteni egy-egy műalkotást. Ezekre lentebb látható pár példa.

Intarzia kép

Kétféle fából készült portré:

intarzia kep foto alapjan 2
Lehetőség van 3-4 féle fa anyagból készített kontrasztos kép rendelésére is.
Leggyakoribb anyagok: juhar, cseresznye, dió, wenge. Küldje el fotóját, s kérje árajánlatunkat!
intarzia kep foto alapjan 1
Az egyedi ajándéktárgy nem csak intarziakép lehet, hanem például intarziával díszített szivardoboz, ékszeres doboz vagy értékes, egyedi óra doboza. Nagyon sokan kedvenc focicsapatukat, járművüket (motor-autó-hajó) vagy háziállatukat, szeretteiket szeretnék egy-egy ilyen dísztárgyon viszontlátni. Tudni kell, hogy a bonyolultabb feladatok lassabban is készülnek el, de alapvetően csakis az Ügyfél fantáziája szabhat határt annak, milyen ajándéktárgyat készíttet velünk.

Fotók intarzia képekről

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Videó a fénykép alapján készített intarzia képekről

Kisfilmünkben bemutatjuk képeink varázslatosságát. Terveztesse meg Ön is saját intarziáját!

Tudástár

Egyedi ajándékötlet tudástár

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle