ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
foszforeszkalo parketta sotetben vilagito parketta 01KM Parker intarzia parketta

Foszforeszkáló parketta

foszforeszkalo parketta sotetben vilagito parketta 01

Az egyedi felületkezelés különleges, izgalmas ékköve a foszforeszkáló parketta. Megfelelő eljárással és komoly szaktudással megvalósítható, hogy parkettánkról is világítson az egyediség. Több irányba is folytak a kutatásaink, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy egy parketta felület változtassa a megjelenését, illetve világítson a sötétben. Hogyan tudunk olyan hatást elérni, amivel kétszeresen is különlegessé tehetjük az enteriőr legnagyobb részét meghatározó padlót.

Mostanra létezik erre megoldás: a sötétben világító parketta, ami a fa természetes hatását megőrizve a villany lekapcsolása után ragyogó, teljesen személyre szabható, varázslatos hangulatot teremt, ami ráadásul több szempontból is hasznos.

Hosszas kísérletezés után cégünk kifejlesztett olyan speciális felületkezeléseket, amivel a fa parketta olajos vagy viaszos lezárása esetén foszforeszkáló képességgel ruházható fel. A foszforeszkáló parketta a napközben őt érő napfény vagy lámpafény hatására feltöltődik, és a sötétben világít, 3 különféle alapszínben. Hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, van arra lehetőség, hogy akár több panelt is érintő méretben különféle mintákat rakjunk a padló felületkezelésébe, ami napfénynél nem, vagy csak alig látszik, a sötétben viszont kiemelten, a megadott formában fénylik.

A foszforeszkáló parketta hangulatos választásnak bizonyulhat gyerekszobába, a mintás díszítés biztosan a gyerekek kedvence lesz. Emellett nagyobb felületen a foszforeszkáló padló kiválthatja az éjjeli lámpát is. De szórakozóhelyeken, nappaliban is nagyon különleges hatást biztosít, ami kiemeli az enteriőr egyedi hangulatát. A design elemként való használaton túl menekülő útvonalakat, áramkimaradás esetén tájékozódást segítő pontokat is ki lehet így emelni.

foszforeszkalo parketta sotetben vilagito parketta 02

A parketta színe és a foszforeszkáló adalék alapszíne tetszés szerint változtatható, a színvariációk sokaságából mindenki tud választani. A kész felület matt vagy selyemfényű lezárást kaphat, csiszolt, kefézett, de strukturált, vagy mintásra mart felületeken is megáll. Az alap fafaj anyaga ilyen szempontból nem számít, bár mindenképpen javallott stabil szerkezetű keményfát választani, mint pl. a tölgy, kőris, dió, cseresznye vagy az egzóta alapanyagú parketták.

A felületkezelés nem csak nyers fára, hanem pácolt vagy festett felületekre is felhordható, így lényegében más lesz a parkettánk hatása nappal és éjszaka. A foszforeszkáló parketta takarítása ugyanolyan könnyedén megy, mint a normál parkettánál, nincs szükség plusz adalékokra. Sérülés esetén cégünk a javítást is meg tudja oldani, akár lokálisan is.

Ha sikerült felkelteni érdeklődését, keresse bátran a KM Par-Ker Kft.-t, hogy megtaláljuk azt a megoldást, ami leginkább megfelel az Ön elképzeléseinek!

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió
szakerto valaszol bg v4
Szakértő válaszol pattern

Szakértőnk válaszol, kérdezzen tőlünk!

KM Parker bemutatoteremparketta ideszet banner hatter

Látogasson el bemutatótermeinkbe!

Bemutatótermek

Tudástár cikkek


crossmenuarrow-rightcross-circle