ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
klikkes pvc padló vinylKM Parker intarzia parketta

Klikkes PVC, vinyl padló

A vinyl családfa legújabb hajtása

klikkes PVC padló, vinyl burkolat -kopásállóság

Napjaink forradalmian új melegpadló anyaga a klikkes vinyl burkolat.

Fontos leszögeznünk, hogy a mai vinylek már 100%-ban újra felhasználható anyagból készülnek, és többségük 25-50%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaznak, így nem károsítják környezetünket, valamint egyre kisebb mértékben terhelik azt.

A klikkes PVC, vinyl padló burkolatok korszerűek, nagy terhelhetőséggel, kopásállósággal, változatos színekkel, mintákkal készülnek. Mérhető károsanyag-kibocsátásuk nincs, több szempontból is kifejezetten biztonságos burkolatnak minősülnek.

klikkes PVC padló, vinyl burkolat -konyha

A vinyl családfa legújabb hajtása az úgynevezett klikkes vinyl burkolat, ami ötvözi a hagyományos vinyl burkolatok és laminált burkolatok, szalagparketták előnyös tulajdonságait. Ellenálló, könnyen tisztán tartható, nagy kopásállóságú felület, mely ragasztás nélkül, gyorsan, olcsón fektethető, felszedhető, költöztethető. Ezek a burkolatok jellemzően 5 mm vastagok, a megszokottól merevebb anyagok, így alkalmasak a kapcsolódási rendszer kialakítására.

klikkes PVC padló, vinyl burkolat -dolgozószoba

Számos különféle színnel, dekorral, felülettel rendelkeznek. Leggyakoribban a fa-, illetve kőmintás dekorok, de akár a kaviccsal felszórt virágágyás is visszaköszönhet az előszobában. A felületi struktúra sajátos kiképzése követi a dekor stílusát, vagyis a fa, kő struktúrája kitapintható. Ennek köszönhetően különösen alkalmas fürdőszobai használatra is, mivel fokozottan csúszásmentes burkolat. Akár a zuhanykabinon belül is használható melegburkolatként padlón, vagy akár falon is!

klikkes PVC padló, vinyl burkolat -fa mintázat

Újabb nagy előnye a kiszerelése: a több tíz négyzetméteres tekercses PVC-vel ellentétben a laminált padlóknál megszokott néhány négyzetméteres kiszerelésben hozzák forgalomba, így a vásárolni kívánt mennyiség az Ön igényei szerint skálázható.

Terhelhetősége, strapabírása kiválóan alkalmassá teszi otthoni használatra, de a nagy forgalmú irodákban, üzlethelyiségekben is megállja a helyét. Könnyen alkalmazható más burkolattípusokkal kombinálva is, például parketta vagy kő burkolatokkal.

klikkes PVC padló, vinyl burkolat
crossmenuarrow-rightcross-circle