ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
hajtogatott svedpadlo markazitKM Parker intarzia parketta

Hajtogatott svédpadló

Trükkös tükrös

hajtogatott svedpadlo 01 voros aventurin

Azt mondják a fa padlók természet adta szépségének az a titka, hogy minden egyes fadarab egyedi, mint az emberek ujjlenyomata. A mai műanyag-homogén dolgokkal teli világban nem is csoda, hogy egyre többen fordulnak a természetes anyagok felé a padlóburkolatok terén is.

hajtogatott svedpadlo 02 tigrisszem

Ma már nem szükséges megelégedni azzal, hogy szép erezetes parkettát választunk ki, a különböző felületkezelésekkel, pácolással, antikolással, strukturálással egyéni ízlés szerint alakíthatjuk svédpadlónk kinézetét is. A KM Par-Ker Kft. forradalmi újítása azonban több igényt is kielégít a melegburkolatok terén.

hajtogatott svedpadlo 03

Kifejlesztettük az egyedi, padlólaponként tükörképes erezetű, akár padlófűtésre is rakható, és extrém nagy méretekben is produkálható tölgy svédpadlókat. Ha valakinek a méret a lényeg, ezzel a melegburkolattal a legszebb és legolcsóbb megoldást találja meg egyben. A padlón belüli tükörképes kialakítás miatt olyan különlegesen elegáns hatása lesz a parketta burkolatunknak, amit nem is nagyon lehet látni sehol máshol. A padlókat akár egyedi szín után lepácolva, lakkozott vagy olajos felülettel is el tudjuk készíteni szinte bármilyen fafajból.

crossmenuarrow-rightcross-circle