ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
vegtelen hatasu laminalt padlo 2KM Parker intarzia parketta

Végtelen hatású laminált padló

Végtelen hatás a padlón

vegtelen hatasu laminalt padlo 2

laminált padló választása mellett mindig számos érv állt: olcsó, nem kell leragasztani, padlófűtés esetén is alkalmazható, ha elköltözünk, vihetjük magunkkal, széles a dekorválaszték, stb.. Persze vannak ellenérvei is a laminált padlónak, miszerint nem természetes anyag, nem lehet felújítani, és mivel többnyire nyilvánvalóan látszik rajta a laminált mivolta, olcsó hatást is kelt. Mindkét szempontban van igazság, azonban figyelembe kell venni azt is, hogy a tervezők és a gyártók folyamatosan az anyagok minőségének fejlesztésén, egyre szebb dekorok megalkotásán dolgoznak.

vegtelen hatasu laminalt padlo 1

Mára ki lehet jelenteni, hogy vannak olyan élethelyzetek és technikai elvárások, amiknek a melegburkolatok területén csak a speciális technikai tudású laminált padlóburkolatok felelnek meg. Ilyen például az, hogy nem létezik olyan parketta/fa padló és lakk kombináció, ami kibírná sérülés nélkül, hogy tűsarkúban végigtáncoljunk rajta egy éjszakát. Ezzel szemben a laminált melegburkolatnak van olyan magas minőségű (és árú) verziója, ami a maga 34-es kopásállóságával táncparkettnek minősül, és a fenti elvárásnak könnyedén megfelel. A dekor, a megjelenés területén is hasonló a helyzet. Helyenként komolyan kell ismerni a fát ahhoz, hogy egy-egy szép, strukturált dekort össze ne tévesszük az igazi parketta felületével.

vegtelen hatasu laminalt padlo 3

Az egyedi, végtelen hatású laminált padlónk egyéb különleges tulajdonságokkal is rendelkezik. Ha megnézünk egy-egy panelt, egyből szembetűnő az anyag jó minősége, és különlegesen széles, csak igazi hajópadlóknál látható egyedi mérete. A laminált padló hosszanti oldalai végig fózoltak, így még inkább hasonlítanak az amúgy méregdrága, és helyenként vetemedésre is hajlamos hajópadlókra, emellett a dekorokat az ügyes tervezés mellett végtelen hatással látják el. Ez lényegében azt jelenti, hogy úgy van megtervezve a design, hogy a padlópanelek hosszanti találkozásánál folytatódik a minta, így a szobába lerakva a lamináltunkat, az az érzése támad az embernek, hogy mindez egyetlen óriási szál hajópadlóból lett lerakva. És van még egy előnye: a különlegességéhez és speciális méretéhez, a 20 év garanciához(!) képest szinte nevetségesen olcsó…

crossmenuarrow-rightcross-circle