ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
gumi padlo burkolatKM Par-Ker gumi padló

Gumi padló

A gumi padló természetes alapanyagból készülő, kifejezetten ipari, közületi felhasználásra tervezett, hosszú élettartamú burkolat.

Gumi burkolat

gumi padlo burkolat 04

A gumi padlóburkolatok kifejezetten ipari felhasználásra készülnek. A tekercsben vagy modulokban kapható gumi padlók számos területen felhasználhatóak extrém erős szerkezetüknek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően. A gumi padlóburkolat az egyik legtartósabb természetes alapanyagú burkolat.

A gumi részben kaucsukból, természetes gumiból készül, megújuló forrásból, viszonylag környezetbarát technológiával. Emiatt a tekercses burkolatok között nem számítanak olcsónak, cserébe a tartósság, és az évtizedekre vetített ár/érték aránya nagyon jó. Jellemzően ott használják, ahol az egyszeri nagyobb beruházás mellett az a fontos, hogy egy hosszú távon problémamentes, könnyen takarítható felületen dolgozzunk. Ilyen terület például az egészségügyi létesítmények, oktatási intézmények, ipari csarnokok, középületek, bevásárlóközpontok vagy tömegközlekedési eszközök.

Képek gumi burkolatról

Ha tartós, csúszásmentes felületet akarunk valahova, pl. megállókba, peronokra, lépcsők élére, akkor a gumiburkolat a legjobb választás. Nem csak síklapokban, hanem különböző felületi struktúrákkal kialakítva is lehet kapni, gondoljunk csak a klasszikus „metrópöttyös” gumira, de csíkos verzióban gyakran a gyengénlátók közlekedését segítő vonal alapanyaga.

A gumi padlóburkolatok és szőnyegek másik kiemelkedő tulajdonsága a szigetelő képessége. Az elektromos szigetelő szőnyegek közül a jó minőségűek gumiból készülnek. Hasonló gumiburkolat kerül a legtöbb szerverszobába, és olyan finomelektronikai eszközökkel berendezett helyiségekbe, ahol a nagy értékű gépek zavartalan működéséhez elengedhetetlen, hogy az elektromos ingadozás, és a padló felől érkező zárlat/túlfeszültség esélyét a lehető legkisebbre csökkentsük.

A gumi padlóburkolat jellemzői

A speciális összetételű, kaucsuk tartalmú gumi olyan igényeket is kielégíthet, mint a:

Akusztikus burkolatként lépészaj csökkentő (akár alátétként is).

Lehet szigetelő, vagy éppen vezetőképes kivitel is.

Teraszburkolat vagy moduláris edzőtermi panel is készülhet belőle nagy gépek alá.

Csúszásgátló hatását hosszútávon megőrzi.

Formalépcső-burkolatokat is készítenek gumiból.

Sarokvédők, ütközésgátlók is gumiból készülhetnek.

Speciális, egyedi asztalos munkák
Ajánlatkérés

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Kapcsolati űrlap magyar (#3) rövid verzió

Speciális és egyedi
asztalos
munkák

Megnézem
map-markercrossmenuarrow-rightcross-circle