ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
mufu kulteri szonyeg burkolat 03KM Parker intarzia parketta

Műfű kültéri burkolat

Az örökzöld fű

mufu kulteri szonyeg burkolat 02

A számtalan napi elfoglaltságok mellett egyre kevesebb ideje marad az embereknek, hogy kikapcsolódjanak, a kertjükben tevékenykedjenek, azt rendben tartsák. A fűnyírás, a locsolás csak nyűg, viszont a gyomos, elburjánzott vagy száraz időszakban kiégett fű rendkívül lehangoló látvány.

mufu kulteri szonyeg burkolat 01

Amennyiben mégis természetes hatású, ám sokkal kevesebb odafigyelést igénylő, zöld kertet szeretne, ideális megoldás a napjainkban egyre népszerűbbé váló műfű burkolat, amit sportpálya burkolására már az 1970-es években használtak, és a lakossági szférában is egyre nagyobb teret hódít. Néhány évvel ezelőtt a gyártási technológia és az alapanyagok nem tették lehetővé, hogy ezek a burkolatok valódi fű hatását keltsék, mára azonban a technika gyors fejlődésének köszönhetően a „fűszálak” különböző hosszúsága, színezettsége és kisebb fénye révén egy mindig zöld, minimális ráfordítást igénylő, bárkit megtéveszteni képes kültéri burkolatot kap az, aki emellett dönt.

mufu kulteri szonyeg burkolat 03

A manapság gyártott műfű burkolatok számos olyan innovációt tartalmaznak, amik segítenek kertjét, udvarát, vagy akár csak teraszát megfizethető, környezetbarát és egyszerű módon megszépíteni. Míg korábban főként a sportpályák burkolataként ismerték, addig mára hotelek, éttermek balkonjainak, kerthelyiségeinek vált esztétikus burkolatává könnyen kezelhetősége révén. Emellett a műfű szőnyeg nagy előnye, hogy olyan helyen is telepíthető, ahol valódi fű nem teremhet meg, mint például lakások teraszán, akár a manapság egyre népszerűbb tetőteraszokon, tetőkertekben.

mufu kulteri szonyeg burkolat 04

Mivel a kültéri műfű nem igényel semmilyen mindennapos karbantartást, ideális játszóterek, közösségi, iskolai sportpályák burkolására, emellett ellenálló képessége révén nagyobb sportlétesítmények, akár futballpályák sportburkolataként is alkalmas. A különböző szálmagasságok, sűrűségek széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A műfű szőnyeg gyors kivitelezésének köszönhetően azonnal zöld, ráadásul örökzöld területet kapunk.

mufu kulteri szonyeg burkolat 05

Pályavonalaknak színes műfű is létezik, ami önmagában is praktikus lehet, például egy játszótéren, ahol kedves környezetet, vidám hangulatot tud teremteni a gyerekek önfeledt szórakozására.

crossmenuarrow-rightcross-circle