egyedi tervezesu butorKM Parker intarzia parketta

Egyedi tervezésű bútor

Fából vaskarika

egyedi butor csiga konyvespolc lepcsos fotel

Napjainkban a minimál stílust kicsit félretéve egyre több tervező gondolja úgy, hogy a letisztult szögletes formákon túl is van élet. Ha ehhez hozzáadjuk még azt, hogy több bútorfunkciót összekombinálva még helyet is spórolhatunk a lakásban, akkor már egyenes út vezet az egyedi tervezésű, készítésű kanapénak használható olvasókuckó könyvespolcig, vagy a multifunkciós fotelekig.

egyedi butor x labu arany asztal fonott labu dohanyzoasztal

Ha a vonalvezetésnél kicsit elengedjük a fantáziánkat, és együtt tervezünk az asztalossal, akkor nagyon érdekes egyedi bútorok születhetnek, mint a képek is bizonyítják. Ezeket a bútorokat igény szerint készítjük egyedi fahasználattal, választható színvilágban, beépíthető világítással, illetve tetszőleges polckiosztással. Ami a legszebb, hogy nem kell megelégedni egyetlen bútorral, ugyanezt az íves tervezést meg tudjuk jeleníteni kisebb könyvespolcokban, szekrényekben, vagy akár a padlóburkolatban is, hogy az egész lakás harmonikus hangulatot árasszon.

egyedi butor modern fotel szek fekete feher

Szakembereink szerint asztalosság terén nincsenek lehetetlenek, maximum nehezebben megvalósítható, több tervezést igénylő feladatok. Ehhez híven ügyfeleinkkel folyamatosan együtt dolgozva alkotunk olyan egyedi készítésű bútorokat, amelyek minden szempontból kielégítik a Megrendelő igényeit, és egyediségük mellett minden porcikájukban a legmagasabb minőséget képviselik.

crossmenuarrow-rightcross-circle