ReferenciákRólunk
HU
  • FlagHungarian
  • FlagEnglish
  • FlagDeutsch
  • FlagFrench
laminalt butor felujitas 4KM Parker intarzia parketta

Laminált bútor felújítás

Régi bútor új öltözetben

laminalt butor felujitas 01

Minden irodabútor életében eljöhet az a pillanat, amikor új gazdája tervezett irodai környezetébe nem illik már belsőépítészeti szempontból, vagy a régi tulajdonosa unja már a meglévő designt. Ez különösen a laminált bútorok esetén arra késztette a tulajdonosokat, hogy magukat költségbe verve kidobják, elszállíttassák a régi bútort, és drága pénzért újat vásároljanak, vagy készíttessenek.

laminalt butor felujitas 2

Pedig ha a meglévő bútorunk szerkezete nagyon nem sérült, akkor nyugodtan szóba jöhet javítás, felújítás is. Így nem kell még egyszer kifizetni az igényeink szerint méretre készült bútor árát, megfelelő szakmai tudással és műhellyel felvértezve viszonylag gyorsan új külsőt adhatunk a bútorainknak. A fából készült bútoroknál megszokott dolog a felújítás, de mit jelent a laminált bútorok esetében? Mivel itt nem tudunk felületet javítani csak dekorcserével, jöhet a kézenfekvő megoldás, az átfestés.

laminalt butor felujitas 3

A megfelelő anyagok használatával akár furnéros, vagy laminált bútorainknak készíthetünk új külsőt mind a front, mind a nem látható korpusz szempontjából. Ennek a történetnek megvan az az előnye, hogy nem kell újra lapszabászathoz járni, és később idegeskedni, hogy nem találtuk el pontosan a méreteket: a jól megszokott, már kézre álló laminált bútorainknak csak a felületét kezeljük újra, miután az esetleges asztalosipari javításokat elvégeztük.

laminalt butor felujitas 4

Megspóroljuk az alapanyagárat, a szabászat költségeit, a tervezéssel töltendő időt, persze emellett fizetni kell a ki-be szerelésért, az esetleges javítások, felújítások után, de a festés költségeivel együtt is olcsóbban jövünk ki, mintha új bútorra ruháznánk be. Ahogyan fotóink is tanúsítják, a polírozott magas fény sem akadály, a szín pedig a teljes RAL színskála bármelyik árnyalata lehet…

crossmenuarrow-rightcross-circle